Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru în Liga I! Dan Petrescu a cedat: 'După meciul ăsta şi eu îmi anunţ retragerea'

www.gsp.ro
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică seară, după remiza cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1, că formaţia sa este dezavantajată clar de arbitraje în play-off şi că FCSB este cea mai avantajată.

“În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalti cu Steaua clar, astăzi a inventat un penalti. Era un cartonaş galben pentru simulare la Sin. E clar să Steaua este cea mai avantajată echipă în play-off. În campionatul regular s-au făcut atâtea presiuni pe arbitri din partea lui Gigi Becali şi Meme Stoica încât arbitrii dau penalti doar Stelei şi altor echipe. Steaua a primit un penalti cu Craiova de m-a bufnit râsul. Iaşiul, când a luat punctul, zici că ar fi câştigat Campionatul Mondial. În România cărţile sunt făcute. Cred că după meciul ăsta şi eu îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Când Gigi s-a retras am văzut că sunt ajutaţi. Poate dacă mă retrag o să fie corecţi cu CFR”, a spus Petrescu la Digi Sport, potrivit news.ro.

El a menţionat că va pleca şi dacă CFR Cluj va câştiga campionatul. “Îmi menţin decizia dacă câştigă CFR Cluj campionatul, dar nu o să fim lăsaţi”.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Andrei Cristea ’66 (penalti) pentru gazde şi Ţucudean ‘36 pentru oaspeţi.

Vezi şi: Facebook pe bază de abonament lunar? Cât ar putea costa noua variantă anunţată de Mark Zuckerberg .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.