Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în lumea maneliștilor: Amenințări și replici acide între Florin Salam și Dan Bursuc - De la ce a pornit totul

Radu Pop
florin salam dan bursuc salam

Scandal monstru în lumea maneliștilor: Amenințări și replici acide între Florin Salam și Dan Bursuc

Doi dintre cei mai cunoscuți artiști ai României au ajuns la cuțite. Dan Bursuc și Florin Salam scandal monstru pe TikTok în fața a zeci de mii de fani. Cei doi au ajuns să se amenințe cu pușcăria și se pare că între ei s-a lansat o luptă: "Vezi, fii atent că de mâine te caut".

Dan Bursuc s-a arătat extrem de nemulțumit de limbajul lui Florin Salam la adresa sa. Acesta i-a reproșat că l-a crescut încă de când era mic și că acum, în prezent când s-a ajuns, îl tratează total inadecvat. Impresarul Dan Bursuc a reacționat după ce s-a simțit jignit de afirmațiile pe care Florin Salam le-a făcut la adresa lui. Cei doi nu și-au controlat reacțiile pe social media și au s-au lansat într-un dialog de-a dreptul halucinant, anunță a1.ro.

Cei doi au ajuns de la jigniri, la amenințări grave. De la Florin Salam a pornit către Dan Bursuc o seria de acuzații cu privire la consumul de stupefiante, asta după ce Dan Bursuc ar fi spus că a încheiat legătură cu mulți artiști deoarece erau dependenți de consumul substanțelor interzise. De aici s-a iscat un dialog aprins.

„Așa mare ai ajuns… de vârsta mea tu. Să moară… dacă-mi place mie cum vorbești tu. Fii atent, eu am vorbit aici, mâine vreau să mă văd cu tine neapărat", a spus Dan Bursc, în timpul unui live pe TikTok.

Replica lui Florin Salam nu a întârziat să apară: „Eu iau 5.000 pe oră". Dan Bursuc a spus: „Lasă, mă, că îți dau ție 3 dolari pe un an. Fii atent ce-ți pun eu ție. Eu mâine te caut să stăm de vorbă amândoi. Cum îți permiți tu să vorbești, că eu te-am crescut pe tine, erai copil din ăla mic", a spus Dan Bursuc.

Dan Bursuc: „Te-ai făcut obraznic rău de tot. Cum îți permiți tu să vorbești așa. Eu te-am, crescut pe tine, cum îți permiți tu să vorbești așa. Dacă ești crescut de mine, de mic de la 13-14 ani. De mâine mă țin de capul tău. Eu te-am ridicat, eu te arunc".

Florin Salam: „Mă p… pe tine dacă mai vorbești așa".

Dan Bursuc: „Și eu mă p… pe tine și pe ce mănânci tu azi, copil obraznic".

Florin Salam:„Păi știe lumea că umbli cu droguri la tine, mă? Ia jură-te că nu umbli cu d-alea non stop, când te-am văzut eu cu aia plină. Hai, jură-te acum, hai, ai curaj? Băi, drogatule, gata, că ești drogat, dacă nu erai drogat… ești praf. Te aud prietenii tăi și te faci de râs, că ai intrat drogat. Măcar eu am intrat la caterincă, tu ai intrat drogat, se cunoaște din voce, n-ai dicție​".

Dan Bursuc: „De mâine ai de-a face cu mine, ține minte".

Florin Salam: „Nu vezi că ai înnebunit, Bursucule".

Dan Bursuc: „Pe bune, te bag la pușcărie. Băi, drogatule, fii atent ce zic".

Florin Salam: „Tu nu ești drogat, mă, să moară… dacă ai vreun talent. Eu barem sunt artist. Te îmbraci prost rău de tot, ești pe vechi rău de tot. Te îmbraci scump, dar prost".

Dan Bursuc: „Să-ți meargă emisiunea bine. Fii atent, de mâine te caut eu".

Florin Salam: „Nu veni în fața mea, eu sunt nebun. Nu veni, că scuip".

Dan Bursuc: „De mâine te aranjez eu, te duc eu, te leg".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.