Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU în lumea teatrului! Actori de RENUME acuză că au fost ÎNŞELAŢI cu mii de euro: 'Nu poţi să faci atâtea MIZERII...'

teatru

Un scandal monstru zguduie din temelii lumea artistică românească, după ce Teatrul de pe Lipscani a fost închis! Mai mulți actori celebrii printre care Magda Catone, Gabriel Fătu, Rodica Popescu Bitanescu și Horațiu Mălăele ar fi rămas în urma evenimentelor cu zeci de mii de euro neîncasați pentru spectacolele jucate.

Citeşte şi: MĂCEL după declinul principalelor burse: Bogaţii lumii AU PIERDUT peste 100 de MILIARDE de dolari într-o singură zi

Teatrul de pe Lipscani, care funcționa într-un sediu ce aparține Confederației Sindicale Cartel Alfa, a fost închis zilele trecute. Evenimentul s-a produs din cauză că instituția a acumulat numeroase datorii, iar în urma unui proces s-a obținut evacuarea, scriu cei de la stirilekanald.ro.

Actorul Gabriel Fătu a făcut publică întreagă poveste într-o postare. Acesta a anunțat că  mai mulți artiști au fost înșelați cu sume uriașe și a anunțat că un alt Teatru privat este pe cale să se deschidă.

“La fel că mine, mulți au jucat acolo și nu au fost plătiți. Cu sute, mii sau zeci de mii de euro, artiștii noștri au fost ademeniți, apoi au fost mințiți, umiliți, înșelați și furați... Se va deschide în curând un alt Teatru, cu un alt management! Pentru marele public și pentru artiști, bazat pe încredere, respect și dragoste față de oameni. Arta înseamnă frumos. Nu poți într-o lume artistică să faci atâtea mizerii!!! Încercăm să facem câteva proiecte și în cel mai scurt timp să dăm banii înapoi tuturor celor care nu și-au primit onorariile. Ați prestat ceva la Lipscani și nu v-ați primit banii? Știți pe cineva în această situație?”, a scris Gabriel Fătu.

Potrivit declarațiilor actorului, acesta ar avea de recuperat aproximativ 80.000 lei, adică aproape 20.000 de euro. El a precizat că în sixtuația sa se află și alte nume mari ale teatrului românesc, precum Magda Catone, Gabriel Fătu, Rodica Popescu Bitanescu și Horațiu Mălăele,care vor fi nevoite să își caute dreptatea în instanță.

Citeşte şi: Lovitură pentru judecătoarea lui Borcea: DNA a cerut PEDEAPSA MAXIMĂ pentru Geanina Terceanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.