Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal-monstru în Sectorul 1: Armand și consilieri USR și PMP, acuzați de fals și uz de fals

Twitter
Armand Clotilde

Doi consilieri locali ai Sectorului 1 au declarat sub semnătură privată că hotărârea de CL privind aprobarea bugetului local, transmisă prefectului de București pentru avizare, este în conformitate cu cea adoptată de consilieri în șendința de consiliu local. Și tocmai aici este problema, deoarece hotărârea trimisă prefectului nu conține toate amendamentele la buget adoptate de consilieri.

Andrei-Cristian Nicolaescu, de la USR, respectiv Alev Burhan Ozata, de la PMP, sunt cei doi consilieri care au semnat privind conformarea hotărârii care a fost trimisă prefectului cu ceea ce a aprobat Consiliul Local. Consilierul de la PMP a declarat oficial că nu are pregătirea profesională pentru a confirma conținutul hotărârii privind bugetul, deși în CV-ul său apar studii superioare în domeniul economic.

Practic, Clotilde Armand a dat un alt conținut unei hotărâri de Consiliu Local față de cea aprobată, bugetul sectorului fiind trimis prefectului pentru avizare fără amendamentele adoptate prin vot de consilierii locali.

Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 1, le-a atras atenția consilierilor locali, chiar în ședința de adoptare a bugetului, că acesta trebuie reavizat în condițiile în care au fost aduse 26 de amendamente. Avertismentul său a rămas însă fără ecou.

Acum, Alexandru Pânișoară spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a pune capăt acestor ilegalități.

„Voi face toate demersurile pentru a stop aceste ilegalități ale primarului Sectorului 1 și ale consilierilor locali, sesizând toate autoritățile și instituțiile abilitate”, a subliniat Pânișoară.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.