Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în trafic: un client băut a atacat o șoferiță de ride-sharing

business-review.eu
bolt ride hailing

Un client băut dintr-o cursă de ride-sharing s-a certat cu femeia aflată la volanul mașinii, iar mai mulți șoferi au sărit în ajutorul acesteia. Conflictul în trafic a avut loc în Brașov.

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Brașov - Secția 3 Poliție fac cercetări într-un dosar penal deschis luni seara. Oamenii legii au fost sesizați, în jurul orei 22.00, că pe o stradă din Brașov este în desfășurare un conflict între persoane aflate în trafic.

Echipajul de poliție sosit la fața locului i-a identificat pe cei implicați. S-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, client al unei curse de transport alternativ, pe fondul consumului de alcool s-a certat cu femeia aflată la volanul mașinii.

„În conflictul creat între cele două persoane au fost implicați ulterior alți doi conducători auto, iar între cei trei bărbați au existat mai multe discuții în contradictoriu, urmate de loviri între aceștia”, transmit, marți, polițiștii brașoveni, citează Mediafax.

În urma audierilor, persoanele vătămate au precizat că nu doresc să formuleze plângere prealabilă față de aspectele petrecute în incident, însă, cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar la acest moment se fac cercetări, în rem, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propuse măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.