Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru într-un parc din Constanța! Un băiat de 10 ani a fost agresat de mai mulți copii: au intervenit apoi părinții

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Poliţiştii fac cercetări după ce un băiat în vârstă de 10 ani ar fi fost agresat într-un parc dintr-o comună constănţeană de mai mulţi copii, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Constanţa au fost sesizaţi duminică, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un parc din localitatea Valu lui Traian, fiul său, de 10 ani, ar fi fost agresat fizic de către alţi minori.

“Totodată, în urma conflictul, un bărbat, de 26 de ani, a sesizat, prin apel 112, că o persoană ar fi încercat să-l lovească cu un obiect contondent. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan între mai mulţi minori, tatăl unuia dintre aceştia, de 41 de ani, ar fi purtat o discuţie cu bărbatul care a sesizat prezenta poliţiştilor”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.