Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru între Mihai Găinușă și Șerban Huidu: cârcotașii își aruncă vorbe grele

Mulți ani au prezentat ”Cronica Cârcotașilor” împreună și au fost prieteni, dar acum au ajuns la cuțite. Șerban Huidu și Mihai Găinușă își aruncă vorbe grele, asta după ce Găinușă a postat de ziua de naștere, un mesaj în care își atacă foștii colegi. Replica pentru întreaga echipă a venit din partea lui Șerban Huidu.

Vezi și: Care sunt ACUZAȚIILE la adresa lui Sorin Blejnar. SURSE: Ar putea fi REȚINUT

Vezi și: VIDEO - Câți bani au primit 'liberalii' ca să vină la miting: Îmi mai dau și la întoarcere

”Mulţumesc Şerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ţi mulţumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Şi ţi-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio şi televiziune şi înainte de «Cronică», fac şi după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarităţi, numai ca să câştig un public pe care n-o să-l respect. Nu-mi pasă de cei care sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat şi singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani şi-un loc de muncă călduţ. Sunteţi nişte nulităţi şi aşa o să rămâneţi. Punct“, scrie Găinuşă.

Replica lui Șerban Huidu nu s-a lăsat așteptată și vine sub forma unui mesaj al întregii echipe de la ”Cronica Cârcotașilor”.

”In numele echipei de “nulitati” am sa iti transmit mesajul colegilor “din linia doi”, ca pe linia unu e doar unul-cel care are toti fostii colegi alaturi. Doar ca nu se prea vad.

Deci:Nebunul ala de Silviu te saluta si iti spune ca Topul Rusinica merge foarte bine. Ceea ce iti doreste si tie cu emisiunea aia noua. Cica a vandut in 4 luni cartea foarte bine. Cam cate exemplare ai vandut tu in total. Deh nu mai sunt acelasi vremuri…. Proasta aia de Fani iti tine pumnii sa faci rost de un producator mai devotat si mai ordonat decat ea. Ea care nu depaseste linia doi. Tantalaul ala de Dezbracatu iti spune: la multi ani si iti este recunoscator pentru ca, datorita tie, pretuieste mult mai mult colegii pe care ii are.

Cretina aia de Ioana iti tine pumnii stransi sa ai parte de un public la fel ca si ea: cu facultati terminate si mastere pe deasupra. Bebelusele iti vor dedica un dans in emisiune, imbracate in frac, pentru ca ele atrag audienta aia pe care tu nu dai doi bani. Sofa a spus ca iti face rost de un public ce poate sa te si adore daca vrei. (a auzit ca tvr sta chiar mai rau cu banii decat Prima). Imputitul ala de Nicu spune sa apelezi cu incredere la el cand ai nevoie de scenografie iar aia care rade stramb-Oana iti poate da niste idei de reportaje de linia a doua.

Ratata aia de Alexa iti transmite toate cele bune. Nesuferita de Danone ti-a multumit cand a luat premiu pentru machiaj de film….si daca ai nevoie, cica sa aplezi cu incredere la ea desi crede ca tu nu ai nevoie de machiaj. Editorii, cameramanii in frunte cu Baneasa, ma roaga si iti transmit toate cele bune din partea lor-nulitatile care au avut imensa bucurie de a lucra cu tine. De Pustiu nu mai zic nimic. O jumatate de ora a plans la telefon rugandu-ma sa iti transmit tot ce e mai bun pe lume. Razvan de la monitorizare ,zis “si alea”,mi-a transmis ca te poate ajuta oricand cu imagini de la alte televiziuni. Sa nu fie cu suparare daca sunt de linia a doua da’ s-au mai uzat si aparatele intre timp.

Imi pare rau daca am uitat ce cineva si as vrea sa fim bine intelesi: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag si din care ai facut parte si tu, daca iti mai aduci aminte. Ei se gandesc cu drag la tine,poate si pentru ca nu stiu ca tu castigai de trei ori mai mult decat toata Echipa la un loc (ups mi-a scapat). Totusi, imi sta pe limba o intrebare: daca toti sunt niste nulitati, de linia doi etc, de ce ai vrut sa lucrezi cu ei cand ai plecat? Tuturor le-ai facut oferte si ai primit un refuz categoric! Oamenii imi spun acum sa ii scuzi dar s-au gandit ca fiind “nulitati de mana a doua” nu fac fata presiunii noilor tale planuri”, arată Șerban Huidu, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.