Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la Primăria Capitalei! Nicuşor Dan, EVACUAT de agenţii de pază de la ședința Consiliului General al Capitalei / VIDEO

captura youtube
nicusor dan evacuat primaria capitalei

Scandal monstru la Primăria Capitalei! Deputatul USR Nicușor Dan a fost dat afară, miercuri, de la ședința Consiliului General al Capitalei, după ce a vrut să ia cuvântul pentru a-și expune punctul de vedere legat de transmiterea în administrarea Administrației Străzilor Sector 1 și a RATB a străpungerii Buzești - Berzei, scrie Hotnews.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ: Sute de MILIOANE de euro din buget, 'premii' pentru infractori. Ce deţinuţi celebri beneficiază de DESPĂGUBIRI / LISTĂ

Nicușor Dan a fost acuzat de către Orlando Culea, președintele ședinței, că nu a respectat regulamentul Consilului General al Municipiului București și i-a transmis că nu i se va permite să ia cuvântul. Cum Nicușor Dan a insistat, președintele ședinței a cerut intervenția agenților de pază pentru a-l evacua din sală pe deputatul USR.

Ulterior, Nicușor Dan a declarat că intenționează să depună o plângere penală împotriva lui Orlando Culea, întrucât legea îi permite să participe la ședințele Primăriei, dar și să ia cuvântul, în calitate de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.