Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT)

ROMATSA

La adăpostul fricii românilor de pandemia de coronavirus și Stării de urgență instituită cu această ocazie de președintele României, lucrăturile cu iz politic merg ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O dovedește ceea ce se întâmplă în aceste zile în multe din societățile naționale, regiile autonome și deconcentrate. Sunt schimbați pe bandă rulantă profesioniști cu politruci.

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: 'Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi'

Un exemplu elocvent e ceea ce se întâmplă la ROMATSA. La nivelul acestei instituții există direcția regională-cea care gestionează tot traficul aerian care tranzitează România și care apropie avioanele de aeroporturi. Funcția de director al acestei Regionale nu poate fi ocupată decât de un controlor aerian de meserie.

Joi însă... susțin surse bine informate pentru STIRIPESURSE.RO, directorul general l-a chemat pe acest director care are o experiența de 30 de ani și i-a spus să plece pentru că trebuie să numească pe altcineva în locul lui. Adică pe prim-vicepreședinte PNL Sector 5, Ulmeanu Florentin Adrian a cărui profesie nu are nici o tangență cu funcția pe care a fost numit – inginer diplomat.

În ROMATSA a început un scandal enorm în acest moment pentru că oamenii sunt revoltați de intrarea cu bocancii într-o instituție care se ocupă cu chestiuni super-profesionalizate. Personalul este cu atât mai revoltați cu cât se vorbește deja și de alți profesioniști cu ștate vechi pe funcțiile ocupate că vor fi schimbați cu politruci.

content-image

Revolta reiese și din adresa de protest înaintată șefului ROMATSA de Sindicatul din cadrul regiei care se arată revoltat de reluarea în forță a politizărilor în plină criză de coronavirus:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.