Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MONSTRU la Timișoara: un NOTAR a fost BĂTUT de clienții nemulțumiți

MAI
Politia Na'tionala

Scandal monstru la Timișoara, unde un notar din Timişoara a fost agresat de clienţi nemulţumiţi de clauzele unui contract. Omul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţia a deschis un dosar de cercetare identificarea şi depistarea vinovaţilor.

Citește și: PROBLEME pentru Gigi Becali: un transport cu medicamente INTERZISE în UE, dar care vindecă COVID-19, sunt BLOCATE în vamă

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că "poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un cabinet notarial de pe strada Matei Corvin (zona Pieţei Unirii, n.r.) din Timişoara are loc un conflict spontan. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că mai multe persoane, care ar fi fost nemulţumite de clauzele unui contract, au devenit violente cu notarul, un bărbat de 46 de ani, procedând la lovirea acestuia cât şi a secretarei acestuia. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării şi depistării celor ce se fac vinovaţi de cele întâmplate", transmite Poliţia Timiş".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.