Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la un spital din Botoșani - O asistentă a fost AGRESATĂ de mama unui copil pentru că nu a vrut să îl cheme un taxi

AGERPRES
spital 112 smurd

O asistentă de la secția de Urgențe Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, din Botoșani, a fost agresată de mama unui copil, după ce angajata spitalului a refuzat să cheme un taxi cu care femeia să își ducă acasă copilul externat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut în cursul nopții de marți spre miercuri, după ce copilul a fost consultat și tratat, apoi lăsat să plece acasă.

"Din păcate, nu este prima întâmplare de acest gen la Botoșani. Nu cred că există serviciu de urgență în țară unde să nu se întâmple incidente de acest fel. Incidentul nu a plecat de la o problemă medicală - niște cetățeni de etnie romă s-au prezentat cu un copil la UPU pediatrie, problema medicală a fost rezolvată, copilul a fost consultat de medic, s-a făcut tot ceea ce a fost necesar din punct de vedere medical. Întâmplarea a fost în jurul orei 2:30 - 3:00 dimineața. Scandalul a început pentru că nu exista un taxi în fața spitalului de Pediatrie", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani, dr. Bogdan Alexandroaie.

Citește și: Viorica Dăncilă confirmă HAOSUL: Pensiile românilor ar putea să NU crească de la 1 ianuarie .

Alexandroaie a spus că mama copilului i-a cerut asistentei să îi ceme un taxi și de aici a început scandalul.

„A fost o altercație și câteva îmbrânceli, nu a fost cazul de certificat medico-legal, dar cu siguranță lucrurile acestea nu ar trebui să se întâmple. (...) Nu intră în fișa postului să comande taxi. Este adevărat că se mai întâmplă lucrurile acestea, nimeni nu este absurd, dar (...) între o problemă medicală și un telefon la o firmă de taxi, problema medicală primează din toate punctele de vedere”, a mai spus reprezentantul Spitalului.

Deocamdată la Inspectoratul de Poliție Botoșani nu a fost depusă o plângere de către asistenta medicală agresată de mama copilului însă femeia are la dispoziție 60 de zile să se adreseze organelor de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.