Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal ]n PSD Botoșani după ce parlamentarul George Rotaru a spus că nu există mandat pentru susținerea lui Liviu Dragnea

PSD
PSD sigla

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, susține, referitor la afirmațiile recente ale deputatului PSD Răzvan Rotaru care a declarat că lidera social-democraților botoșăneni nu ar avea mandat din partea organizației județene ca să îl susțină pe președintele PSD Liviu Dragnea, că acesta nu a mai fost la partid din 15 iunie.

„Domnul Rotaru habar nu are ce mandat am eu pentru că nu a mai fost la partid din 15 iunie, când a ținut ultima conferință în care și-a atacat proprii colegi din organizația municipală Botoșani. Dacă ar fi venit la ultima ședință a Comitetului Executiv Județean ar fi aflat că toți cei prezenți, nu doar primarii PSD din Botoșani, s-au delimitat categoric de declarațiile sale împotriva conducerii PSD. Deci înainte de a-și da cu părerea care este poziția organizației noastre îl invit să se uite pe harta orașului pentru a își aminti unde este sediul nostru de partid”, a declarat președintele PSD Botoșani.

„Au fost patru decizii luate în unanimitate de membrii CEX Botoșani - una dintre ele era delimitarea de declarațiile deputatului Răzvan Rotaru care formulase atunci, la fel ca acum, mai multe acuzații împotriva PSD și a conducerii centrale. De asemenea, tot în unanimitate s-a votat ca toți parlamentarii PSD să susțină conducerea partidului și deciziile acesteia privind votul din Parlament. Eu acționez în a baza acestor decizii foarte clare stabilite de primarii PSD din Botoșani și de ceilalți membri CEX județean. Acesta e mandatul meu”, a explicat Doina Federovici.

„Muți ani la rând PSD a obținut rezultate foarte bune aici în Botoșani, pentru că primarii și reprezentanții organizației noastre i-au convins pe botoșăneni că o guvernare PSD le va aduce o viață mai bună. Fac apel la liderii de la centru să țină seama de încrederea pe care au primit-o din partea botoșănenilor și de munca primarilor din Botoșani. Fac apel la colegii mei din partid să punem capăt urgent disputelor și să fim uniți pentru realizarea programului de guvernare și pregătirea alegerilor de anul viitor”, transmite liderul PSD Botoșani printr-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.