Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL: Pătraru PLEACĂ de la TVR și lansează acuzații INCENDIARE

dragos patraru

Realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, Dragoș Pătraru a luat decizia de a pleca din TVR și lansează acuzații grave la adresa șefilor din televiziunea publică. El susține că a fost înștiințat prin SMS că i-a fost mutată emisiunea la o altă oră, asta pentru că angajații TVR ”și-au dat jos chiloții” în fața politicienilor care doreau mai mult spațiu pentru campanie electorală.

“M-a deranjat nu că intrăm la 23.05, deși suntem în situația de a nu ne plăti luna asta, pentru că sigur nu ne vom atinge țintele de audiență, m-a deranjat că nu m-a sunat cineva să-mi spună: băi, prostule, tu faci emisiunea aia care mai adună ceva oameni în fața televizoarelor pe canalul nostru, tu ce părere ai?”, a declarat Pătraru, pentru Paginademedia.

Citește și: Moise Guran: Îndemn cetățenii ASUMAT și EXPLICIT la REVOLTĂ!

Efectele în audiență au fost dezastruoase, spune realizatorul Starea Nației:

“Am făcut cea mai slabă audiență, de când se difuzează Starea nației. 1,2. Asta e medie? Îmi venea să mă dau cu capul de pereți dimineață, când am văzut. Când văd că facem sub 2 sunt la un pas de icter mecanic.”

Despre emisiunea electorală de la TVR din Prime-Time:

“Am mai auzit una tare: așa s-a negociat cu partidele. Păi, dacă dai tot prime-time-ul pentru partide înseamnă că nu ai negociat nimic. Dacă negociai ceva, aveam campanie de la 18.00 la 19.00 și de la 21.00 la 22.00, ceva de genul ăsta. Dar nu, TVR și-a dat jos chiloții, nu a negociat. Probabil i-a întrebat pe politicieni: când vreți? Iar ei au spus că între 21.00 și 23.00, că și ăștia sunt la fel ca angajații TVR: cred că televiziunea asta e a lor.”

De cealaltă parte, Cristian Zgabercea, producător general al TVR, spune că ora 23.00 era cea mai potrivită în perioada electorală:

“Este o mutare de jumătate de oră, de la 22.30 la 23.00. La ora 19.00, se bătea cu jurnalele de știri, la ora 18.00, cu Acces Direct și Măruță. Am încercat o oră în care el e mai ușor de identificat. O dată la câțiva ani, Televiziunea Publică trebuie să acopere campania electorală. În acest moment, este evenimentul cu cel mai mare interes (...) Nu se vede, dar nu e vina noastră. Alegerile sunt prioritatea nr 1.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.