Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal pe străzile Sectorului 4: Șapte persoane implicate într-un incident tensionat

gandul.info
politist-politia-romana

Șapte persoane, printre care și un minor de 16 ani, au fost implicate într-un scandal pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

Polițiștii de la Secția 14 din Capitală au reținut șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit mediafax.

Marți, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 4 ar fi avut loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului polițiștii i-au depistat pe cei șapte bărbați. În urma unor divergențe mai vechi, bănuiții ar fi participat la o încăierare, lovindu-se reciproc, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător și a unui dispozitiv de metal, tulburând, prin acțiunile lor, liniștea și ordinea publică.

De asemenea, în urma altercației, ar fi fost provocate distrugeri la două mașini parcate în apropiere.

Doi dintre bănuiți, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost transportați de echipaje de prim ajutor la două unități medicale pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, șase dintre suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar cel în vârstă de 16 ani este cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.