Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal politic la Târgu Jiu: Primarul PNL ar fi spus despre operele lui Brâncuşi că sunt 'bolovani'

iohannis masa tacerii

Primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, face o afirmaţie controversată, în încercarea de a demonstra ineficiența polițiștilor locali.

"Una e să stai 24 de ore lângă un bolovan, alta este să relaționezi în fiecare zi cu cetățenii din oraș", a spus primarul la o emisiune radio.

Declarația sa a fost imediat taxată de consilierul PSD Luis Popa, care crede că edilul s-a referit la operele lui Brâncuși când a vorbit de „bolovanii” păziți de polițiști 24 din 24 de ore, notează pandurul.ro.

"Pentru actuala administrație publică locală, operele lui Brâncuși, din Parcul Central, sunt doar „un bolovan”. În urma acestei afirmații, m-am interesat să văd cam ce „bolovan” păzesc cei de la Poliția Locală 24 de ore din 24 și singurul „bolovan”, păzit de aceștia, se găsește în Parcul Central. Păcat. Mulți și-ar dori acest „bolovan” prin orașele lor", a fost mesajul consilierului local.

Marcel Romanescu a adăugat că nu exclude toate obiectivele importante din oraș să ajungă să fie păzite de o societate privată. A și explicat de ce. Salariile sunt la jumătate în privat față de cât încasează polițiștii locali și, în acest fel, ar aduce și economii importante la bugetul local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.