Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal sexual de amploare la Ajax Amsterdam - Marc Overmars, vărul excitat

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Pe 25 ianuarie, Edwin van der Sar trimitea un e-mail intern la Ajax, în care îi sfătuia pe colegi să vorbească, dacă știu cazuri similare la club. Le-a transmis că vor fi protejați, notează gsp.ro.

Mesajul directorului general a fost aflat de reporterii de la NRC, dar cotidianul din Amsterdam investiga deja din decembrie ce se întâmpla la Ajax. Tocmai această anchetă i-ar fi făcut pe oficialii „lăncierilor" să ia o decizie și să anunțe public plecarea lui Marc Overmars.

Oficialii lui Ajax amintesc de „mesaje nepotrivite". Iar fostul director sportiv a afirmat, în comunicatul de despărțire, că „nu am realizat că am depășit limita". Dar NRC știa că nu erau simple „mesaje nepotrivite". Și nu era doar Overmars acuzat. În afara lui, ar mai fi trei oameni importanți din conducerea roș-albilor.

Jurnaliștii au discutat cu 11 femei, foste angajate la Ajax, care susțin că „sexismul face parte din cultura clubului. În interior, există o enormă relație bazată pe putere. Dacă nu accepți, dispari foarte repede. Ca femeie la Ajax, trebuie să ai două straturi de piele". Frica le-a împiedicat să spună totul până acum.

Conform NRC, comportamentul obscen al lui Overmars era cunoscut de mult timp la gruparea batavă. Hărțuia constant femeile din club. Nu doar că le făcea complimente sau le invita la restaurant. Cel poreclit „vărul excitat" lansa mesaje explicite. „Nu ezita să le trimită fotografii cu organele sale genitale", a dezvăluit NRC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.