Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL SEXUAL la Steaua: Fosta soție a lui Gabriel Enache, Denis Alibec și Mihai Bălașa sunt implicați

Mădălina Enache

Scandal sexual imens în vestiarul vicecampioanei României, Steaua. Fosta soţie a unui fotbalist a fost acuzată de faptul că ar fi avut aventuri cu doi coechipieri ai acestuia. Este vorba despre Mădălina Enache, fosta soţie a lui Gabi Enache. Aceasta a fost acuzată că ar fi avut aventuri atât cu Mihai Bălaşa, cât şi cu Denis Alibec.

Citește și: Halep devine ‘colega’ Sharapovei: Ce sponsor și-a ales jucătoarea

Aceasta se apără şi vorbeşte şi despre relaţia lui Gabi cu Lena, cea din cauza căreia s-ar fi stricat căsnicia dintre cei doi. "Adică am stat să verific și când l-au prins paparazzi pe Gabi ca mergea din cantonament la Lena era la începutul lui Ianuarie iar Balasa a semnat cu Steaua pe 25 Ianuarie. Eu am băgat divorț in Ianuarie, pe Bălaşa l-am cunoscut prima data la sfârșitul lui Martie la un eveniment. Deci evenimetul la care l-am cunoscut pe Bălaşa a fost fix cununia lui Ioana și Alex Tudorie. Ei la vremea aceea erau foarte buni prieteni și ieșeam cu toții, nu doar noi 4, eram o gașca mai mare. Din poveşti ce știm ca el a avut o iubită în Italia 3 ani de zile de care s-a despărțit în Decembrie și cu care s-a împăcat in August. Deci nu am avut eu nici o treabă să-l despart de iubita lui și oricum nu a fost vorba de vreo relație. Erau o gașca și când mai ieșeau la prânz sau așa mă invitau și pe mine", a spus Mădălina Enache la Antena Stars.

Citește și: Surpriză de proporţii: Andra şi Delia vor fi invidioase – ea e cea mai bogată cântăreaţă din România

Recent, Mădălina Enache a botezat un bebeluş alături de Denis Alibec. "Iar cu Alibec e simplu... el e cel mai bun prieten a lui Alex iar eu cea mai buna prietenă a soției lui, Ioana! Ne au întrebat pe amândoi dacă ne deranjează să fim nași împreună și din câte știu (că nu eram cu toţii de faţă pentru ca au vb cu noi pe rând) atât Alibec cât și eu am spus că nu e nici o problemă ca mergem cu drag. Eu am vorbit o singură dată cu Alibec înainte de botez pentru a ne înţelege cum facem cu lucrurile copilului care trebuiesc cumpărate pentru copil", a spus Mădălina Enache.

Citește și: Autorităţile au luat măsuri speciale – Au decis soarta criminalei de la metrou

"Dau toate aceste explicații pentru că mă simt datoare să clarific situația că până la urma sunt o femeie liberă și am dreptul să fac ce vreau cu viața mea dar acum sunt implicate și alte persoane care chiar nu au nici o legătura. Motivele sunt diverse, dar cel mai mult după cum am mai declarat am făcut eu aceste drumuri obositoare la ea săptămânal pentru ca am decis să o aduc la București doar atunci când termin apartamentul pe care l-am cumpărat pentru că stăteam în casa în care am locuit cu Gabi și aveam diverse probleme. Ca de exemplu înainte de sărbători mă amenința că vine și el cu Lena și copilul să stea în casă cu noi. Ca să-ți povestesc era vorba că ne înțelegem la partaj și nu mai continuăm în instanță. Am toate hârtiile cu cât am investit în aparatament și i-am cerut banii înapoi... și i-am spus că în momentul în care-mi dă eu părăsesc apartamentul", a mai spus fosta soţie a lui Gabi Enache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.