Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL și acuzații de fraudă la Eurovision România - Un cunoscut artist a anunțat că se retrage din competiție

eurovision

Mihai Trăistariu a anuntat ca se retrage din concursul Eurovision 2019, explicând ca decizia a fost luata din cauza lipsei de incredere in obiectivitatea organizatorilor.

"In urma unei evaluari complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis sa ma retrag din competitie. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist in 2006, atunci cand am obtinut pentru Romania cel mai mare punctaj din istorie si un succes rasunator cu piesa Tornero, in peste 35 de tari.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist si mi-a aratat ca visul poate fi implinit, daca esti dispus sa lucrezi pentru asta.

M-am inscris anul acesta in preselectii cu piesa Baya, reusind trecerea in Semifinale. Am ales pentru acest an o piesa ritmata pentru ca veneam dupa 5 luni de filmari TCDU - un show tv de succes, de la un alt post TV, unde am fost concurent si in cadrul caruia am interpretat live ... 16 artisti celebri, cu timbre vocale diferite, cu atitudini si personalitati diferite, astfel ca vocea mea a fost completata cu succes si de show !

Citeste si Urmărire ca în filme pe străzile din București - Un șofer băut a fugit de la locul accidentului

Sunt un artist competitiv si am demonstrat asta prin fapte.

Pentru ca, in acest moment, nu mai am incredere in obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision Romania, data fiind situatia neclara, din start, in ceea ce priveste concurentii inscrisi - cei care au trecut preselectiile si cei care au fost favorizati ulterior - am decis sa ma retrag.

Nu pot continua un drum care prezinta multe "mistere ".

Multumesc fanilor care m-au sustinut intotdeauna si care sunt alaturi de mine si de muzica mea si le promit ca pentru mine, Eurovision ramane o poveste ... fara sfarsit !", a scris artistul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.