Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal şi demisie la 'Evenimentul Zilei', din cauza lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu

S-a lăsat cu scandal în redacţia cotidianului "Evenimentul Zilei", din cauza lui Ion Cristoiu. Jurnalistul Ionel Stoica, unul dintre cei mai buni jurnalişti pe justiţie din presa din România, şi-a dat demisia în urma unui status publicat pe Facebook.

"Ion Cristoiu aruncă întrebarea pe evz.ro dacă 'Se pun deja bazele achitării lui Liviu Dragnea?', avand punct de pornire a teoriei plecarea procurorului Lucian Papici din DNA. Mi-ar fi plăcut ca la finalul editorialului să pună un PS: 'Dacă Liviu Dragnea este găsit vinovat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu mă las de scris prostii și mă întorc la bibliotecă', dar nu l-a pus!", a scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook, marţi seara.

content-image

Afirmaţiile lui Ionel Stoica se pare că au supărat puternic oamenii din conducerea ziarului, pentru că joi, jurnalistul a anunţat că şi-a dat demisia în urma unor discuţii stârnite de statului de pe Facebook.

"Daca dimineata mi-ar fi spus cineva ca astazi o sa-mi dau demisia de la 'Evenimentul Zilei' as fi ras cu lacrimi. Si totusi mi-am dat-o! Sa nu radeti, a fost vorba despre o postare pe facebook, pe care nu o regret, dar discutiile despre mesajul publicat au fost doar scanteia. Oricum au fost trei ani de zile spectaculosi alaturi de colegi faini!", a scris Ionel Stoica, joi, tot pe Facebook.

content-image

Jurnalistul Ionel Stoica, trecut anterior pe la Adevărul şi B1 TV, a avut probleme în trecut şi cu Dan Voiculescu. Mogului l-a dat în judecată pe jurnalist în urma unei serii de articole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.