Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal total între Adrian Mutu şi Ioan Andone: Ce i se reproşează Briliantului

Ioan Andone

Adrian Mutu este desființat de Ioan Andone după ce acesta a plecat de la Dinamo. Tehnicianul spune că "Briliantul" nu se implica deloc la echipă, dar și că are mari lipsuri în ceea ce privește meseria de director general al clubului.

"Despărțirile sunt frumoase, sunt emoții mari, la derby-urile cu Steaua nu aveam emoții atât de mari. Le-am făcut o analiză, le-am spus că a fost vorba și de foarte mult ghinion. Le-am vorbit totul pe față, am spus tot adevărul. Fotbalul uneori e nedrept. Le-am zis că sunt pregătiți, încă pot obține toate cele trei obiective, depinde doar de ei. E grea despărțirea, dar ce vină au jucătorii? E greu, dar și eu am fost jucător și m-am despărțit de 7-8 antrenori. Eu am vrut să se uite toți la mine, nu am vrut să-i văd cu capul în pământ. Nu aveam nimic să ne ascundem.

Am vorbit cu Negoiță și i-am zis că dacă el crede că face mai multe cu altul, e treaba lui. Eu aș fi vrut să rămân, dacă eram dorit. Dar am plecat pentru că am vrut eu, însă au fost piedici mari care mi-au fost puse. Poate acum se va implica mai mult Mutu. Cât am fost eu, nu s-a implicat deloc. Pune-mă pe mine ca director general la club ca să-i arăt cum se face treaba asta. El nu cunoaște nici antrenorii de la juniori. El încă e jucător, nu e conducător." , a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.