Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ după eșecul de la Fed Cup! Florin Segărceanu este aspru criticat: 'Nu a ieşit bine şi atunci sunt consecinţe'

www.libertatea.ro
Florin Segărceanu

România a ratat calificarea în finala Fed Cup, după o înfrângere dramatică în fața Franței, iar concluzia generală a fost că întâlnirea a fost pierdută în duelurile de la simplu, acolo unde Mihaela Buzărnescu și Irina Begu nu au adus niciun punct după duelurile cu Garcia și Parmentier. Mihaela Buzărnescu a fost criticată după înfrângerea contra Carolinei Garcia, în meciul de Fed Cup contra Franței, acolo unde a părut depășită de miza partidei. Tatăl jucătoarei spune însă că oricine ar fi jucat împotriva Carolinei Garcia în prima zi ar fi pierdut. Mihai Buzărnescu e de părere că Florin Segărceanu a greșit strategia în duelul Franța - România de la Rouen.

Citește și: GALERIE FOTO - Imaginile zilei vin din Sri Lanka: Sute de oameni au fost înmormântați în același timp

"Acum, la meciul din semifinală, am jucat contra lui Caroline Garcia, care, cred eu, a atins în momentul acesta vârful de formă sportivă al carierei. Putea fi, din punctul meu de vedere, o altă jucătoare în meciul cu Garcia, în prima zi, că oricum pierdea, iar pentru meciul al doilea, aşa cum Julien Benneteau a gândit să nu o pună pe Mladenovic la simplu, ca să fie proaspătă pentru dublu, staff-ul echipei noastre ar fi trebuit să gândească - hai să o ţinem pe Begu, care făcuse un rezultate mare la dublu cu Niculescu, învingând perechea numărul unu a lumii, să joace ele dublu şi altcineva să fi jucat la simplu" a precizat, într-un interviu acordat pentru Prosport, Mihai Buzarnescu, relatează Digisport.ro.

Citește și: NUCLEARA din PSD: Dăncilă i-a predat lui Iohannis hățurile Guvernului pentru 60 de zile? / ANALIZĂ

Întrebat concret dacă Segărceanu trebuia să nu o trimită pe Mihaela Buzărnescu în meciul din prima zi contra Carolinei Garcia, tatăl lui Miki a detaliat. "Da, pentru că, vedeţi, a jucat acolo şi rezultatul a fost cel care a fost. Analiştii şi cunoscătorii în domeniu au atacat-o, au spus că nu are formă de Cupa Federaţiei, că este cu publicul şi aşa mai departe. Dar, aşa cum a spus şi domnul Ţiriac, anul trecut, că ea, Mihaela Buzărnescu, a ajuns pe locul pe care este nu câştigându-l la loz în plic sau la loto, că pentru a ajunge în echipă a avut nişte rezultate, care au făcut-o să fie selecţionată. Rezultatele nu au fost aşa de bune anul acesta, dar, la Charleston, a făcut un pas în faţă. Poate ar fi trebuit să îi acorde şi ei o şansă şi în meciul al doilea. Aşa au gândit ei, nu a ieşit bine şi atunci sunt consecinţele unora care au decis că trebuie să joace altcineva la simplu şi altcineva la dublu" a mai explicat Mihai Buzarnescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.