Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ - Șeful clubului Poli Iași cere intervenția DNA. 'Gaură' de sute de mii de euro

Sigla DNA

Oficialii Politehnicii Iaşi au aflat cu stupoare că în luna ianuarie vor intra mai puţini bani din drepturile TV în conturile clubului. Şi ”gaura” este una semnificativă: 316.000 de euro.

Directorul general Horia Sabo a girat un împrumut de la o persoană fizică pentru achitarea salariilor pe luna trecută cu banii din drepturile TV. ”Am aflat de la LPF că există un contract de cesionare a drepturilor TV de 316.000 de euro pe care Horia Sabo l-a făcut în numele clubului. În acel contract erau şi nişte anexe, dar care nu au fost depuse la Ligă. Altfel spus, Horia Sabo a împrumutat suma de 316.000 de euro de la un anume domn Neagu, iar acesta din urmă îşi va recupera banii din drepturile TV. Astfel, clubul va primi în luna ianuarie mai puţin cu 316.000 de euro”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie, conform Mediafax.

Vicepreședintele Parlamentului European, pus pe șotii: 'Știți de ce e Dacian Cioloș în Plus? Pentru că e ... în plus!?'

Oficialul lui Poli Iaşi a cerut chiar şi intervenţia DNA pentru a face lumină în cazul acestui împrumut

Poli Iaşi e scindată în două, în club fiind două tabere care se luptă pentru supremaţie: ”Când au intrat banii în club pe data de 28 noiembrie, acei 160.000 de euro, printr-un împrumut pe numele lui Neagu Traian Vasile, ni s-a părut extrem de ciudată modalitatea găsită de asociatul nostru de a plăti salariile. Ei bine, am aflat în cele din urmă cine este acel misterios domn Neagu, prin casa de avocatură care ne reprezintă. S-ar părea că acest domn are o firmă de taximetrie şi un profit de doar 500.000 de lei, conform documentelor. Aceşti bani sunt insuficienţi pentru a asigura acel împrumut de 160.000 de euro până acum şi ceilalţi bani până la 316.000. Voi solicita DNA să intervină, pentru a face lumină. Nu vrem ca imaginea noastră să fie asociată cu posibile spălări de bani sau bani proveniţi din lucruri ilicite.

Cine mai avea dubii legate de modul cum finanţează clubul domnul Sabo, cu ghilimelele de rigoare, aceasta este dovada că dânsul doar a consumat banii echipei, bani pe care jucătorii şi staff-ul i-au produs în sezonul trecut. Şi noi puteam face asta, să împrumutăm clubul şi să garantăm cu banii din drepturile TV. Poli Iaşi nu avea nevoie de cineva care să împrumute clubul, ci de un investitor”, a continuat Ambrosie, care i-a sugerat lui Sabo să plece in Copou: ”Domnul Sabo mai este legat de club doar printr-o hârtie. Nu-l mai vrea nimeni! Nici primarul, nici ieşenii, nici suporterii, nici jucătorii. Nimeni nu-l mai vrea în acest oraş! Ne dorim să încheiem cât mai rapid colaborarea cu el”, a mai spus Ambrosie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.