Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ în televiziune: Un celebru jurnalist a fost dat AFARĂ, după ce a fost acuzat de două colege de hărţuire sexuală

romaniatv.net
hartuire sexuala

Matt Zimmerman, veteran al NBC News, a fost concediat pe fondul acuzaţiilor de comportament indecent lansate de două femei de la divizia ştiri, potrivit The Hollywood Reporter.

"Recent am aflat că Matt Zimmerman s-a comportat nepotrivit cu mai multe femei la NBCU, situaţie care a afectat politica postului. Prin urmare, a fost concediat", a transmis purtătorul de cuvânt al NBC News într-un comunicat, conform News.ro.

Citește și: Lovitură de stat în direct, în Zimbabwe: Armata a preluat controlul! Ce au fost sfătuiți americanii și englezii - VIDEO

Surse au declarat că femeile au vorbit despre Zimmerman încurajate de mărturiile în cazul mogulului Harvey Weinstein. Se pare că Zimmerman avea relaţii cu femei care îi erau subordonate, în cazul uneia supoziţia fiind sigură, potrivit aceloraşi surse. Politica NBC News nu acceptă acest lucru.

Zimmerman, care s-a aflat la conducerea NBC News, a lucrat mult timp la Today show iar în 2014 a fost ales să conducă departamentul NBC News booking.

Concedierea sa vine după ce analistul Mark Halperin, care a colaborat cu NBC News şi MSNBC, a fost dat afară în urma acuzaţiilor de hărţuire făcute de colege pe când era director la ABC News.

În cele şase săptămâni de când a izbucnit scandalul "Weinstein", mărturisiri despre agresiuni şi hărţuiri sexuale au lovit în multe companii şi în instrituţii. Numeroşi şefi de la Hollywood, agenţi şi prezentatori au fost concediaţi şi acuzaţi de hărţuire şi comportament agresiv.

Citește și: DIVORȚUL anului în lumea mondenă: Cea mai FRUMOASĂ româncă s-a despărțit de afaceristul cu care are o fetiță de câteva luni

O listă întreagă de actori, printre care Kevin Spacey şi Louis C.K., au carierele ameninţate din cauza dezvăluirilor despre comportamentul lor în show-biz de-a lungul ultimelor decenii.

Între timp, posturile de ştiri, la fel ca industria de divertisment, sunt prinse în acelaşi context, mai ales că reţelele de socializare le oferă victimelor o şansă de a spune ce li s-a întâmplat iar companiile nu mai tolerează aceste comportamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.