Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ la Realitatea TV! Cozmin Guşă îl dă în judecată pe Elan Schwartzenberg: îi cere să plătească o sută de mii de euro

cozmin gusa

Demersul lui Cozmin Gușă vine în contextul în care acesta l-a acuzat că a comis ilegalități în calitate de acționar al Realitatea TV. Gușă, care neagă toate acuzațiile, susține că i-a fost afectat dreptul la viață privată și la imagine, realitatea.net.

Citește și: Emoții URIAȘE pentru Arhiepiscopului Tomisului - DNA a cerut pedeapsa maximă

În procesul deschis de Cozmin Gușă, acționarul Realitatea Media cere daune morale de la Elan Schwartzenberg. Gușă susține că omul de afaceri i-a afectat dreptul la viață privată, la demnitate și la propria imagine prin formularea unei plângeri penale împotriva sa și transmiterea acesteia în vederea promovării în mediul virtual. Prin urmare, cere instanței să-l oblige pe Schwartzenberg să plătească o sută de mii de euro. Mai mult decât atât, Gușă solicită ca omul de afaceri să fie obligat să-i ceară public scuze, să suporte cheltuielile de judecată și să publice hotărârea judecătorească ce va fi pronunțată în acest proces.

Demersul acționarului vine ca urmare a unei plângeri penale depuse de Elan Schwartzenberg pe numele său, pentru pretinse fapte de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, folosirea cu rea credință de bunuri, bancrută și gestiune frauduloasă. Cozmin Gușă neagă toate acuzațiile.

Citește și: Ana Birchall i-a LUAT FAȚA lui Tudorel Toader - Ministrul interimar al Justiției a căzut la PACE cu sindicaliștii din penitenciare

,,De la momentul deschiderii procedurii insolvenței asupra Realitatea Media S.A. subsemnatul în calitate de acționar nu aveam nicio atribuție în sensul realizării actelor de dispoziție menționate în Plângerea Penală.(...) Subsemnatul nu am deținut niciodată un pachet majoritar al acțiunilor. (...) Nu aș fi putut efectua respectivele acte de înstrăinare la care a făcut referire pârâtul”, susține Gușă în acțiunea deschisă în instanță. Procesul a fost deschis de Cozmin Gușă la Tribunalul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.