Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal uriaș după ce o fotografie cu Macron în costum de baie a fost expusă într-o galerie. A fost deschisă o anchetă pentru 'atentat la viaţa privată'

france24.com
Emmanuel Macron

O anchetă a fost deschisă pentru „atentat la viaţa privată” după expunerea unei fotografii a preşedintelui Emmanuel Macron în costum de baie, a indicat duminică Parchetul din Paris pentru AFP, confirmând o informaţie a Europe 1, scrie news.ro.

O imagine a şefului statului francez a fost expusă într-o galerie din apropiere de Élysée, înainte de a fi retrasă. Pentru fotograf, scopul nu a fost de a provoca sau de a-l submina pe preşedinte.

„O anchetă este în desfăşurare” şi „investigaţiile au fost predate BRDP”, Brigada de represiune a delicvenţei contra persoanei.

Emmanuel şi Brigitte Macron ar fi la originea plângerii, care îl vizează în special pe un paparazzo, autor al fotografiei în cauză. Dar Palatul Élysée, contactat de AFP, a precizat că „nu comentează” acest caz.

Potrivit Europe 1, fotograful a „expus timp de 15 zile fotografii cu preşedinţi ai Republicii în vacanţele lor”, între care cele cu Emmanuel Macron „chiar în faţa Palatului Elysée”. Fotografia preşedintelui pe jet ski ar fi fost făcută „anul trecut” şi ar fi „circulat deja în presă”. În cadrul anchetei, „organizatorul expoziţiei a fost audiat timp de două ore de poliţie la începutul săptămânii”, potrivit presei franceze.

Este „chiar o tradiţie să vezi fotografii cu preşedinţii francezi în timpul vacanţelor lor”, de la „Pompidou la Fortul de Brégançon până la Emmanuel Macron sau Giscard în costum de baie”, a subliniat Thibault Daliphard, unul dintre fotografii expoziţiei, surprins de plângere. „Fotografia cu jet ski-ul arată un preşedinte tânăr, dinamic, cu un aer asemănător lui Kennedy, deci nu văd de ce această imagine este negativă”, a deplâns paparazzo, care a precizat că face această meserie „de 15 ani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.