Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal uriaș în lumea muzicii populare! Elena Merişoreanu o desfiinţează pe Angela Rusu, după ce a fost atacată. Dacă mă latră o căţea, eu nu întorc capul!

Elena Merișoreanu

Scandal uriaș în lumea muzicii populare! Elena Merişoreanu o desfiinţează pe Angela Rusu, după ce a fost atacată. Dacă mă latră o căţea, eu nu întorc capul!

Elena Merişoreanu a reacţionat dur după ce Angela Rusu a catalagat-o lipsită de talent în cadrul rubricii "Sosurile picante" din emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

Elena Merişoreanu o desfiinţează pe Angela Rusu, după ce a fost atacată violent. Angela Rusu a spus despre Elena Merișoreanu a afirmat că nu are talent, la fel și despre Saveta Bogdan. Laura Lavric a fost catalogată cel mai dur: „E perversă și rea!”.

Elena Merișoreanu (76 de ani) i-a dat o replică dură cântăreței din Ardeal. „Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori… Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste! Eu timp de 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea”, a spus Elena Merişoreanu pentru Click!, anunță romaniatv.net.

„Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio. Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă. La noi există o vorbă din bătrâni: când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău! Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a mai aspus Elena Merișoreanu.

La întrebarea legată de artiștii care i-ar fi făcut avansuri, chiar dacă știau că este căsătorită, Angela Rusu i-a enumerat pe Tinu Vereșezan, Puiu Codreanu și Aurel Tămaș: „Avansul e avans, aventura e aventură. Orice bărbat are datoria să încerce. Ne-am întâlnit la evenimente, normal, mai bei un pahărel și apar discuții. Nu cred că mi s-a întâmplat numai mie. Dar nu s-a întâmplat nimic între noi!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.