Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS Cristina Neagu spune care a fost obiectivul ei la Mondiale, unde România a fost UMILITĂ: 'Vreau să le fac pe ele să fie mult mai bune'

Cristina Neagu

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a declarat, marţi, după înfrângerea cu Suedia (scor 22-34), că, pentru ea, cel mai important lucru la acest Campionat Mondial este să-şi pună în valoare ”şi mai mult colegele”.

”Am acumulat atâta experienţă încât pot să fac anumite lucruri pe teren şi fără prea multă pregătire. Cred că cel mai important lucru pe care vreau să-l fac la acest Campionat Mondial este să-mi pun în valoare şi mai mult colegele. Vreau să le fac pe ele să fie mult mai bune. Chiar dacă eu nu pot să fiu la cel mai înalt nivel, ele pot fi şi asta o să fac pentru ele”, a spus Neagu, care a fost folosită mai puţin în partida cu Suedia, după ce a acuzat dureri la genunchi.

Citește și: EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

Neagu este considerată liderul echipei de coechipiere, în teren, dar şi în afara lui.

”Ea este cu noi atât în teren cât şi în afara lui, este liderul nostru. În momentul în care ne spune ”Fetelor, se poate!“, e altceva decât dacă aş spune eu asta. Ne transmite acea energie şi nu ai cum altfel decât să laşi totul în teren, şi ultima picatură de energie, pentru că aşa ne-a spus Cris. E foarte important că e cu noi şi suntem foarte fericite că e aici”, a afirmat pivotul Crina Pintea.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Suediei, cu scorul de 34-22 (14-9), în al doilea meci din grupa principală II, la Campionatul Mondial din Japonia.

Tot marţi au mai avut loc partidele Rusia - Muntenegru, scor 35-28 (17-16) şi Japonia - Spania 31-33 (13-17).

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi

Înaintea ultimei etape, când România joacă cu Japonia (miercuri, ora 11.00), cele două adversare se clasează pe ultimul loc al grupei, ambele cu 0 puncte, în timp ce Rusia este lider (8 puncte),urmată de Spania (7), Suedia (5) şi Muntenegru (4).

Primele două clasate în fiecare grupă principală vor juca apoi, încrucişat, semifinalele, în 13 decembrie, iar tot atunci se vor juca şi meciurile pentru clasarea finală pe locul 5 (între ocupantele locurilor 3 din fiecare grupă principală) şi pe locul 7 (între ocupantele locurilor 4).

Citește și: Confruntare directă între Gheorghe Dincă și complicele său! Monstrul din Caracal, față în față cu Risipițeanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.