Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS - Fotografii incognito cu Michael Schumacher în stare gravă, scoase la vânzare pentru o sumă exorbitantă

michael schumacher

O persoană din anturajul lui Michael Schumacher a reușit să-l fotografieze pe fostul pilot imobilizat la pat, în locuința sa din Geneva. Se pare că fotografiile sunt scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline, scrie Mediafax.

Deși familia pilotului german s-a străduit să mențină în secret starea de sănătate a acestuia, se pare că o persoană din anturajul lui Michael Schumacher a reușit să încalce protocolul impus și să realizeze mai multe fotografii înfățișându-l pe fostul pilot Formula 1 într-o stare precară de sănătate.

Potrivit The Mirror, aceste fotografii și înregistrări realizate la reședința familiei de la Geneva au fost scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline. Deocamdată acestea nu au fost făcute publice, iar familia fostului pilot au acționat rapid, reclamând încălcarea dreptului la intimitate.

Persoana care a reușit să îl fotografieze pe Michael Schumacher 1 este încă anonimă. În cazul în care va fi prins, acțiunile sale ar putea avea consecințe grave.

Recent, soţia sa a oferit câteva informaţii referitoare la sănătatea pilotului: ”Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic”. ”Nu mai este persoana pe care o vedeam pe pista de Formula 1. Este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a spus recent neurochirurgul Nicola Acciari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.