Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, despre persoanele înghesuite la priveghiul lui Emi Pian: 'Dacă cei sancționați vor fi confirmați pozitivi atunci poate fi și o anchetă penală'

priveghi emi pian

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a explicat faptul persoanelor care s-au înghesuit la priveghiul lui Emi Pian vor fi anchetate penal dacă se confirmă că s-au îmbolnăvit cu noul Coronavirus. „Dacă cei sancționați vor fi confirmați pozitivi atunci poate fi și o anchetă în zona penală”, a precizat Marcel Vela.

Citește și: Horațiu Moldovan CONTRAZICE teoria Guvernului despre îmbolnăvirile de la Marea Neagră: 'Nu există argumente ştiinţifice! Nu avem studii!'

„Dacă cei sancționați vor fi confirmați pozitivi atunci poate fi și o anchetă în zona penală, care nu respectă normele. Acum în continuare se execută misiuni pentru a se respecta legea. Avem 70 de polițiști și 100 de jandarmi. Cred că și organizatorul își dă seama că nu poate încălca legea.

Poliția nu poate interveni în interiorul unui loc privat. Aseară au fost identificați participanții astfel încât dacă se îmbolnăvește cineva să putem face dosar penal. Noi ca instituție și DSP supraveghem sănătatea publică.

Poliția și-a făcut datoria Am toleranță zero față de clanuri. O să destructurăm aceste clanuri

Sunt două componente pentru ziua înmormântării: să nu fie acte de violență și protecția populației. Avertizez că trebuie respectată legea. Vom interveni în forță dacă este nevoie”, a declarat Marcel Vela la B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.