Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul continuă! Clotilde Armand, susține că nu știe ce înseamnă 'şobolăneală', dar Sectorul 1 e plin de astfel de rozătoare

Twitter
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, afirmă că a căutat în DEX termenul "şobolăneală" folosit de vicepremierul Sorin Grindeanu la adresa sa. "Dicţionarul Explicativ al Limbii Române ne spune că acest termen folosit de «matematicianul» Grindeanu este la fel de real precum cartea «Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsura complexă». Adică este pur imaginar", susţine Armand.

"Am terminat de curând treaba pentru ziua de astăzi şi am plecat de la primărie către casă după o zi plină de întâlniri şi proiecte noi (pregătim un proiect premieră privind dezvoltarea durabilă în România - voi detalia curând). În drumul meu m-am tot gândit de ce a ales ministrul Grindeanu termenul «şobolăneală» pentru a mă ataca într-o conferinţă de presă - fiindcă i-am cerut să doneze cartea lui unor matematicieni", a scris Clotilde Armand pe Facebook, luni seară.

Ea a adăugat însă că nu a găsit în DEX acest termen.

"Şi pentru că n-am găsit nici o explicaţie, m-am uitat în DEX să pricep şi mai bine «şobolăneala» d-lui ministru. Şi ce credeţi? Dicţionarul Explicativ al Limbii Române ne spune că acest termen folosit de «matematicianul» Grindeanu este la fel de real precum cartea «Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsura complexă». Adică este pur imaginar", a susţinut Armand.

Sâmbătă, Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, exprimă dubii cu privire la lucrarea de matematică pe care ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

Vicepremierul Sorin Grindeanu a replicat, afirmând că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand "să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă". "Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!", a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

Ulterior, Grindeanu a afirmat că "povestea cu cartea" este doar "încă o şobolăneală a doamnei Clotilde Armand".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.