Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL continuă la Eurovision. Ucraina în pericol să fie exclusă deși e gazda/ VIDEO

Este ultimatumul tranşant al directoarei asociaţiei televiziunilor şi radiourilor publice din Europa. Într-un interviu pentru un cotidian elveţian, şefa EBU a spus că, dacă reprezentantei Rusiei nu i se va permite să urce pe scena de la Kiev, Ucraina ar putea fi exclusă de la edițiile viitoare ale competiţiei.

Liviu Dragnea, scenariu BOMBĂ despre Victor Ponta: cine îl manevrează și ce urmărește

Chestiunea va fi discutată după concursul din luna mai.

Până atunci, încă se mai speră la o soluție.

Cântăreaţa din Rusia are interdicție să intre în Ucraina timp de 3 ani pentru că a susţinut spectacole în Crimeea.

EBU a oferit soluţia paticipării Rusiei prin legătură video directă, variantă respinsă imediat şi categoric de Moscova.

Reprezentanta Rusiei la Eurovision, Iulia Samoilova, este laureată a mai multor concursuri de muzică. Îşi scrie şi îşi compune singură cântecele.

Serviciile de securitate ucrainene (SBU) au interzis intrarea în ţară a Iuliei Samoilova, reprezentanta Rusiei la Eurovision, pentru o perioadă de trei ani. Anunţul a fost făcut de o purtătoare de cuvânt a SBU, care a mai precizat că decizia a fost luată în urma informaţiilor primite cu privire la încălcarea legii ucrainene.

Iulia Samoilova, o tânără cu handicap, aflată în scaun cu rotile, a susţinut în 2015 un concert în Crimeea. Kievul susţine că interpreta rusă a încălcat legea ucraineană, intrând fără autorizaţie într-un teritoriu care Ucraina consideră că îi aparţine.

Iulia Samoilova, în vârstă de 27 de ani, a fost selectată de Rusia pentru a participa anul acesta la Eurovision cu balada ''O flacără arde''.

Eurovision 2017 va avea loc pe 13 mai, la Kiev. Este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.