Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul continuă și după alegeri! Nicușor Dan: 'Avem mai multe probleme'. Replica lui Firea: 'Unii apelează la minciună pentru a obține voturile oamenilor'

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, în cadrul întâlnirii de lucru a premierului Ludovic Orban cu ministrul Economiei, Virgil Popescu și cu reprezentanții ELCEN, pe tema furnizării energiei termice, că sistemul termic din București este una din prioritățile sale.

„Avem mai multe probleme. Avem o problemă financiară istorică, una pe producția energiei electrice, iar azi s-a făcut un pas important, există un fond de modernizare pentru trei dintre cele patru mari centrale pe care le are București și mai există problema cea mai mare a momentului, a distribuției agentului termic, unde în urmă cu 2 săptămâni am semnat acel contract cu Ministerul Fondurilor Europene, de 300 de milioane de euro. Pe ceea ce înseamnă modernizarea rețelei, ne ducem la un necesar de 1,5 miliarde, din care pentru moment avem 0,5 miliarde, dar există bani pe care Bucureștiul să-i acceseze. Trebuie doar ca noi să ne mișcăm, să facem licitațiile, contractele și să lucrăm în viteză”, a spus primarul.

BREAKING - 9005 noi cazuri de COVID-19, la aproape 37.000 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore

În replică, Gabriela Firea a spus la Antena 3 că primarul este în campanie pentru PNL și că își încalcă promisiunile făcute înainte să câștige alegerile locale din București.

„A spus că din a doua zi în care va ajunge la primărie, ELCEN va da presiunea corespunzătoare pentru agentul termin, Ministerul de Finanțe va da fondurile necesare pentru acoperirea subvențiilor și investițiilor. Este foarte rău că unii apelează la minciună pentru a obține voturile oamenilor, după care le spune să aibă răbdare”, a comentat fostul primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.