Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL convorbirii interceptate dintre Trump și Zelenski mai face o victimă importantă - Trimisul special pentru Ucraina DEMISIONEAZĂ

Vox
Donald Trump

Reprezentantul special al președintelui american Donald Trump pentru Ucraina, Kurt Volker, a demisionat vineri, au anunţat surse familiare cu situația, potrivit Reuters preluat de mediafax.

Vezi și: Celebrul economist Joseph Stiglitz: NU va veni o criză clasică. Vor fi falimente în serie

O plângere din partea u unui denunţător din cadrul comunității de informații, care a fost publicată joi, l-a indicat pe Volker că încearcă să „ reducă prejudiciile” din eforturile avocatului lui Trump, Rudy Giuliani, de a presa Ucraina pentru a-i cerceta pe democrați.

Volker, care a ocupat această funcție cu jutate de normă, neremunerată din 2017, a încercat să ajute guvernul Ucrainei să rezolve confruntarea cu separatiștii din estul ţării, care sunt sponsorizați de Rusia.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, a anunţat marţi seară lansarea unei investigaţii parlamentare care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă este acuzat că i-a cerut preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-o convorbire desfăşurată pe 25 iulie, să ofere informaţii compromiţătoare despre activităţi de afaceri ale lui Joseph Biden şi ale fiului acestuia, Hunter Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.