Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL CORVETELOR Fiul avocatei lui Dragnea, afaceri cu reprezentantul concurentului Fincantieri (Newsweek)

gandul.info
corvete

Apar noi informații în scandalul achiziționării de corvete. Conform jurnaliștilor de la Newsweek, liderul PSD Liviu Dragnea are susține compania Ficantieri, de care l-ar lega niște relații. Prins la mijloc în întregul scandal ar fi chiar ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

"Legătura lui Dragnea cu italienii a fost unsă de către Flavia Teodosiu, avocata șefului PSD. Că Teodosiu îl reprezintă pe liderul PSD în instanță nu mai este nici un secret, aceasta fiind prezentă inclusiv la Antena 3, în această calitate, pentru a comenta recentele extrageri de judecători care să facă parte din completele de la Înalta Curte de Casație și Justiție."

Înainte de suspendarea licitației pentru corvete, reprezentantul Fincantieri (companie participantă la licitație) în România prelua o firmă de la fiul Flaviei Teodosiu, avocată a lui Liviu Dragnea.

Pe 6 decembrie 2018, Newsweek România scria că „instalat în fruntea Ministerului Apărării pentru a-i face pe plac lui Liviu Dragnea, ministrul Gabriel Leș este într-o situație fără ieșire: respectă dorința șefului PSD și condamnă statul la plata unor daune sau respectă legea și-l supără pe Dragnea."

Era vorba, în acel moment, de scoaterea din cursă a companiei franceze Naval Group, care avea oferta financiară cea mai bună, și de favorizarea companiei olandeze Damen, susținută informal de Liviu Dragnea.

La jumătatea lunii ianuarie, însă, strategia oamenilor șefului PSD se schimbase", scriu jurnaliștii de  la Newsweek.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.