Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul cu bannerul 'Vieţile albilor contează' de la partida Manchester City - Burnley continuă

tensiuni scandal nervi

La partida Manchester City - Burnley a fost afişat un banner cu textul „Vieţile albilor contează”. Burnley a anunţat că suporterii responsabili vor fi interzişi pe viaţă pe stadionul echipei. În oraşul Burnley, la 5 sedii ale Poştei au fost trimise scrisori de ameninţare cu zvastica pe plic.

Partida dintre Manchester City şi Burnley de luni seară continuă să fie în centrul unui scandal. Nu meciul în sine a provocat controverse, ci gestul unor fani ai lui Burnley. Aceştia au afişat cu ajutorul unui avion un banner deasupra stadionului cu textul „Vieţile albilor contează”, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: CNAS, informare de ULTIMĂ ORĂ: Cardul de sănătate devine OBLIGATORIU de la 1 iulie

Burnley a condamnat imediat gestul şi a anunţat că responsabilii nu vor mai călca pe stadionul echipei. Fanul care a admis că a venit cu ideea, Jake Hepple, a fost dat afară de la job. La fel şi iubita sa. Acum, situaţia riscă să degenereze.

Conform celor de la Mirror, mai multe sedii ale Poştei din Burnley au primit scrisori de ameninţare trimise în plicuri care avea svastica pe ele. Poliţia a anunţat că investighează cazul.

Inspectorul Andy Horne a declarat: „Înţelegem că această situaţie provoacă îngrijorare. Am demarat o anchetă, însă momentan nu considerăm că există o ameninţare directă. Analizăm posibilitatea ca aceste scrisori să fie legate de altele primite de Poştă în această zonă în decembrie anul trecut”, a declarat Horne.

Burnley a revenit pe teren joi seară, reuşind să câştige cu 1-0 pe propriul teren în faţa celor de la Watford. Partida s-a disputat fără spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.