Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL de la Digi 24 continuă: Încă o prezentatoare a fost dată afară

Facebook
Dana Gonț

Digi 24 a mai scăpat de o jurnalistă din garda veche! Dana Gonț, cea care realiza emisiunea ”Bonton”, a fost dată afară de conducerea televiziunii de știri. ”În ultima vreme nu m-am mai simțit sprijinită”, a spus jurnalista la despărțirea de postul care a făcut-o celebră.

„Nu plec aruncând cu pietre în spate, dar în ultima vreme nu m-am mai simțit sprijinită. Cred că mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar țin la meserie și la felul în care arată lucrurile.

Citește și: Românii și-au pierdut răbdarea! Klaus Iohannis s-a panicat

Totuși, sunt recunoscătoare pentru că plec dintr-un loc care nouă ani a susținut acest produs, unul nu foarte comercial.

Colaborarea mea cu Digi 24 se încheie astăzi. Ieri a fost ultima zi în redacție. E o decizie grea, dar la care m-am gândit de mai mult timp.”, a declarat Dana Gonț pentru Paginademedia.ro.

Citește și: Dușmanul lui Liviu Dragnea revine în PSD! Despre cine este vorba

Ulterior, pe contul său de Facebook, Gonț a mai făcut o serie de precizări.

”Am venit în echipa Digi24 ca să schimb lumea și să fac televiziune la un alt nivel. Pentru asta am creat Bonton, o emisiune care a adus bunul-simț, cultura și spiritul civic în prim plan. Bonton a schimbat vieți, a inspirat mii de oameni și, mai ales, m-a schimbat pe mine. Am devenit un jurnalist de televiziune în toată puterea cuvântului și un om care nu doar visează, ci știe că poate schimba lumea. Bonton este, de fapt, drumul meu de șlefuire prin viață, așa că el va continua indiferent dacă se va numi așa sau altfel, indiferent dacă la televizor sau online. Mulțumesc tuturor celor care, din fața televizorului sau din redacția Digi24, au făcut parte din această poveste frumoasă. Mulțumesc o dată în plus celor care vor rămâne alături de mine.”, a adăugat ea.

Citește și: Vești pentru români! Apar noi modificări în Legea Pensiilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.