Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL descinderii ILEGALE de la Timișoara - Sancțiune RIDICOLĂ aplicată de prefectul de Timiș șefei sale de cabinet

Renasterea.ro
Zoltan Nemeth Prefect timis

Prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth, a fost mai mult decât îngăduitor cu șefa sa de cabinet pe care chiar el a trimis-o să descindă la restaurantul unui hotel din Timișoara, despre care avea informații că servește clienți care nu erau cazați. La data descinderii, Timișoara era în carantină, iar servirea clienților care nu erau cazați nu era permisă. Pentru că a descins cu jandarmii, alături de consiliera locală USR Ana Munteanu, șefa de cabinet a prefectului s-a ales cu o mustrare în scris.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, Instituția Prefectului – județul Timiș a fost sesizată cu privire la modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu de către doamna Popa Răzvana Veronica (director de cancelarie) în zilele de 19.03.2021 și 20.03.2021, dipunându-se în sarcina prefectului județului Timiș luarea de măsuri în consecință.

În temeiul dispozitiilor art. 247 si art. 248 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii și art. 275 din O.u.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, prefectul Județului Timiș a dispus sancționarea disciplinară a doamnei Popa Răzvana Veronica cu avertisment scris, aceasta fiind avertizată că are obligația de a cunoaște și respecta atribuțiile personalului din cadrul cancelariei.

La invidiualizarea sancțiunii disciplinare s-a avut în vedere faptul că evenimentele s-au petrecut în prima săptămână de lucru de la angajare (15.03.2021 fiind prima zi de lucru), fiind cel mai probabil ca urmare a lipsei de experiență și aprofundare a prevederilor legale incidente funcției ocupate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.