Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din Casa Regală continuă! Principele Nicolae: 'A fost a şaptea oară în ultimii doi ani când am încercat să-l văd'

www.realitatea.net
Regele Mihai Principele Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a oferit un interviu postului Antena 3 în care a vorbit despre încercarea de a-l vizita pe bunicul său, despre relația cu familia, dar și despre excluderea sa din Linia de Succesiune la Coroana României.

"A fost foarte dificil pentru mine că n-am avut cum să-l văd pe bunicul meu. A fost a şaptea orară în ultimii doi ani când am încercat. Nu am avut ce să fac, am încercat cu scrisori, am încercat la telefon şi faţă în faţă, am stat patru ore in faţa casei la un moment dat. Tot timpul a fost un răspuns negativ. Simt că am pierdut ceva din sufletul meu. Am ceva gol. Am plâns foarte multe. (..)Am încercat a doua zi (n.r. miercuri), din nou, să-l văd. Nimic. (..)În noiemrie m-am întors în România şi am scris un mail mătuşii mele (..). Nu a existat niciun fel de comunicare", a declarat nepotul Regelui Mihai la Antena 3.

Ploaie și vreme închisă, în România: Prognoză de ultimă oră a meteorologilor! În ce zone va ninge

Nicolae susţine că relaţia cu familia sa s-a răcit din noimbrie 2015. "Înainte, mereu am avut o relaţie foarte bună cu familia mea, cu mătuşa, sora, cu mama a fost aşa şi aşa.Înainte de 2012 erau ca părinţii, de la distanţă, erau acolo pentru mine dacă am avut nevoie de orice sprijin. La fel şi bunicii mei".

"Nu cred că trebuie să-i zic ceva, trebuie să fiu cu el. Două minute sau cinci minute. Când iubeşti pe cineva nu trebuie să vorbeşti, doar prezenţa ta e suficientă", spune Nicolae.

Nicolae susţine că ultima data când s-a întâlnit cu Regele Mihai a fost în 18 septembrie 2015, după ce a fost scos din linia de succesiune.

"Am vorbit cam tot timpul despre maşini, avioane. Avem mai multe pasiuni comune. Am vorbit despre asta, despre experienţe. Ce distracţii am avut eu, el. A fost făraă cuvinte, am stat în pace, aşa. A fost suficient. Am vorbit un pic despre ce s-a întâmplat în august, dar el a întrebat cum e în România. Cine ar intreba asta dacă ar lua o decizie? (..)Cât am stat împreună nu am fost rege şi prinţ, ci bunic şi nepot, am vorbit, ne- am jucat, ne-am certat, ca o familie. Ca doi oameni", a mai spus nepotul Regelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.