Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din DNA capătă noi proporţii! Kovesi, AVERTISMENT pentru subalterni: Vom afla cine este vinovat de această faptă

Inquam Photos / Octav Ganea
laura codruta kovesi Inquam Photos

Laura Codruţa Kovesi a trimis o scrisoare intimidantă colegilor săi imediat după difuzarea înregistrărilor. România TV o prezintă în exclusivitate. În acelaşi timp, procurorii răzvrătiţi din DNA continuă să îi aducă acuzaţii grave Codruţei Kovesi.

Kovesi începe scrisoarea spunându-le procurorilor că toate lucrurile bune făcute de DNA au fost şterse în momentul în care au apărut înregistrările pe care România TV le-a difuzat în premieră.

„În acest moment avem conturat un cerc de suspecți și vom afla cine este vinovat de această faptă. (...)Unul, una, dintre curajoşii DNA a înregistrat precum infractorii pe toţi colegii care au participat la o şedinţă şi s-a vândut apoi unor politicieni sau jurnalişti", se arată în scrisoare

Gabriela Firea, VEȘTI BUNE pentru părinți: Ce categorii de familii vor plăti mai mulți bani


Laura Codruţa Kovesi le transmite celor din subordine că va găsi vinovatul. Tocmai de aceea, la intrările în sediile DNA vor fi controale aspre. Mai mult, niciun procuror nu va avea voie să lipsească nemotivat de la birou, mai transmite Kovesi în scrisoare.

De cealaltă parte, procurorii au început să resimtă presiunile şefei lor. Mihaela Iorga Moraru şi Doru Ţuluş, aflaţi în război cu şefa DNA, o pun la perete în memoriile pe care le-au adresat autorităţilor.

Cei doi procurori consideră scopul până la urmă al acestei anchete nu este de a afla exact de ce a apărut în presă, ci cine a înregistrat-o pe şefa DNA în acea şedinţă.

Mai mult, foştii procurorii DNA au afirmat că interogarea martorilor şi testul poligraf au avut acelaşi scop: depistarea celui care a înregistrat şedinţa şi a făcut totul public.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.