Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul dintre Rareş Bogdan şi Grigore Cartianu și-a consumat un nou episod, dar la tv

rares bogdan grigore cartianu

Jurnaliştii Rareş Bogdan şi Grigore Cartianu s-au războit total în această dimineaţă prin intermediul facebook-ului. Cei doi ziarişti şi-au aruncat cuvinte dure după ce Cartianu a spus că jurnalistul Realitatea TV s-ar fi întâlnit cu Gabriel Oprea chiar înaintea accidentului în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină.

Detalii aici: Scandal-monstru între Rareş Bogdan şi Grigore Cartianu: Acuzaţii grave şi replici dure

Cei doi au revenit la sentimente mai bune în cursul zilei. Grigore Cartianu a anunţat că Rareş Bogdan şi-a cerut scuze, dar continuă să nege faptul că s-ar fi întâlnit cu Gabriel Oprea în acea zi fatidică. "Eu aduceam noi detalii asupra faptului că Gabriel Oprea venea de la restaurant, nu de la interesul naţional şi iată cu cine s-a întâlnit. Rareş Bogdan nu avea de ce să sufere din cauza dezvăluirii mele. Şi-a cerut scuze, dar neagă că s-a întâlnit cu Gabriel Oprea. Eu am două surse credibile care mi-au spus asta. Vom vedea ce va decide DNA-ul", a spus Cartianu la România TV.

Citeşte şi: Stratfor: România se unește cu Moldova, Rusia se va destrăma

Jurnalistul a scris şi un text pe facebook în care a anunţat împăcarea cu Rareş Bogdan. "M-a sunat Rareș Bogdan să-și ceară scuze pentru limbajul suburban folosit în textul său la adresa mea. Mi-a spus că oboseala și ora târzie l-au făcut să reacționeze atât de violent la o postare a mea, în care el era personaj secundar.

Moderatorul de la Realitatea TV susține în continuare că nu s-a întâlnit la restaurant cu Gabriel Oprea pe 20 octombrie 2015. Eu, bazat pe două surse credibile, susțin în continuare că s-au întâlnit. Din această dilemă pur gazetărească, fără conotații judiciare pentru Rareș Bogdan (ci doar pentru Gabriel Oprea), ne poate scoate numai ancheta DNA, aflată în derulare. Apreciez gestul bărbătesc al lui Rareș Bogdan și îi doresc, colegial, succes în meseria de gazetar. Consider închis neplăcutul incident.

Vezi si: EXCLUSIV - Vrei sa-ti schimbi primarul? MIT VERIFICAT: 76% se schimbă în turul doi

P. S. - Între timp, Rareș Bogdan mi-a prezentat scuze și la Realitatea TV, și la Realitatea FM. E mai mult decât speram, dat fiind că injuriile mi le adusese doar pe Facebook. Să auzim de bine!", a scris Cartianu pe facebook.

Citeşte şi: Dezvăluiri șocante ale serviciilor secrete germane: Teroriştii ISIS sunt între refugiați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.