Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul DNA BUBUIE NEAȘTEPTAT! Banner, la intrare în Ploiești: Bine aţi venit în judeţul lui Portocală. Aici se fabricau zeci dosare cu probe false!

Adevarul.ro
Banner Portocala, Ploiesti

Un banner de mari dimensiuni, cu mesajul “Bine ați venit în județul lui Portocală! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false”, a fost amplasat pe o pasarelă, pe DN1, în județul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Banner-ul cu mesajul “Bine ați venit în județul lui Portocală (fostul procuror Mircea Negulescu - n.r.)! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false”a fost amplasat pe pasajul pietonal din localitatea Bărcănești, fără a exista autorizație.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că nu se știe când și cine a montat acest banner, dar se fac verificări.

„S-au luat măsuri pentru înlăturarea banner-ului și se fac verificări pentru identificarea persoanei care l-a pus și luării măsurilor care se impun”, a spus Brezeanu.

Cel care a amplasat banner-ul riscă doar o amendă, fapta fiind o contravenție.

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești, este cunoscut și drept procurorul „Portocală”, în prezent suspendat din magistratură. Acesta este vizat într-un dosar penal aflat pe rolul Secției de anchetare a magistraților din cadrul Parchetului General, cercetările vizând constituire de grup infracțional organizat. În dosar e vizat și fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea.

Adina Florea, procurorul care instrumentează cauza, a cerut CSM arestarea celor doi, însă Secția pentru procurori a respins-o.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.