Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul editorialistului anonim ia AMPLOARE în SUA: reacție VIRULENTĂ de la Casa Albă

trump, casa alba

Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat luni că autorul anonim al editorialului din New York Times în care este criticată abilitatea lui Trump de a fi preşedinte, „încearcă să submineze puterea executivă” şi a adăugat că Departamentul de Justiţie ar trebui „să investigheze” identitatea lui, scrie The Guardian.

Citește și: Liviu Dragnea vorbește pentru urechile celor din PSD: trei mesaje cheie pentru partid

Ea a refuzat să precizeze dacă administraţia Trump îl caută pe autor, dar a exclus posibilitatea să fie utilizate teste cu detectorul de minciuni, aşa cum sugerase senatorul Rand Paul. Vicepreşedintele Mike Pence s-a oferit să treacă printr-un astfel de test.

„Suntem concentraţi pe lucrurile care chiar contează”, a afirmat Sanders în prima conferinţă de presă de când a fost publicat editorialul în care un membru anonim al administraţiei lui Trump povesteşte cum membrii staff-ului încearcă să îl „ţină sub control” pe preşedinte pentru a nu lua deciziile greşite.

„Sincer, este trist şi penibil că un anonim fără curaj ar putea primi atât de multă atenţie din partea presei”, a declarat Sanders.

Ea a vorbit apoi şi despre jurnalistul Bob Woodward, susţinând că mai mulţi membri ai administraţiei, printre care şi John Kelly şi Jim Mattis, au negat că evenimentele descrise în cartea jurnalistului, „Frica”, ar fi avut loc.

„Pare incredibil de iresponsabil ca astfel de afirmaţii revoltătoare să fie făcute într-o carte fără ca măcar să angajeze pe cineva care să verifice informaţiile”, a declarat Sanders.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.