Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul EXPLODEAZĂ în PSD! Gabriela Firea, atacuri în rafală la adresa lui Dragnea: Alții tăiau porcii cu statul paralel

Inquam Photos/Octav Ganea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns miercuri într-o conferință de presă acuzațiilor la adresa ei, spunând că liderul PSD Liviu Dragnea a declanșat o campanie de defăimare la adresa ei. Firea a subliniat că acuzațiile la adresa sa sunt neîntemeiate, lansând o serie de atacuri la adresa lui Dragnea.

„Este o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea doar pentru a mă defăima și a pune în umbră adevăratele probleme ale românilor, ale bucureștenilor și pe care din punct de vedere politic nu a dorit să le sprijine. Rămâne la latitudinea sa să ne spune și de ce. (...)

O altă acuzaţie care mi s-a adus în aceste zile doar pentru faptul că am îndrăznit să spun că drumul pe care mergem nu este cel corect şi pur şi simplu se creează o distanţă între echipa mea politică şi români - bucureşteni - este că aş fi fost confiscată de statul paralel. Le aduc aminte atât celor care transmit aceste dezinformări că la Revoluţie eram în liceu, nu eram membru de partid, nu am fost niciodată racolată sau confiscată de o structură de securitate. Şi că eu mă luptam cu fostul preşedinte Traian Băsescu când alţii tăiau porcii cu statul paralel. Prin urmare nu ştiu, dar ştiţi cu siguranţă cine sunt cei care au negociat ilegitim cu statul paralel (...)

O acuzație pe care aș vrea să o numesc diabolică. S-a transmis în ultimele zile că primarul general al Capitalei nu are de fapt nicio problemă reală, toate lucrurile merg bine, este totul roz în București, se și vede, dar că este un fel de purtător de cuvânt al celor care se opun grațierii și amnistiei. Această acuzație mi s-a părut SF, vă spun și de ce. Noi nu am discutat niciodată în CEx sau BPN despre amnistie și grațiere. Acest subiect a fost discutat de dl Dragnea și câțiva apropiați. (...) Nu sunt împotriva niciunui proiect (...) dar totul trebuie să fie în deplină legalitate să nu compromitem România, întreaga echipă guvernamentală. (...) Nici eu și nici alți colegi nu suntem de acord cu fanteziile juridice care înțeleg că se pun la cale. S-a declanșat în ultimele zile o campanie de defăimare a mea și în online și în discuții de la om la om cum că mă opun libertății unor oameni de afaceri care au nevoie de amnistie și grațiere. Fac apel la colegi să înțeleagă că orice invenție juridică ne poate duce pe toți în haos. Îi rog pe cei care așteaptă astfel de măsuri să solicite deplină legalitate”, a spus Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.