Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul falșilor medici - Spitalul Județean Arad neagă că lucrează cu un fals fizician

www.pixabay.com
medici, spital, operație

Reprezentanții Spitalului Județean Arad au negat, miercuri, că în cadrul unității medicale ar lucra un fizician fals, precizând că acesta a promovat un concurs și este licențiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Spitalului Județean Arad au negat, miercuri, informația cum că în unitatea medicală ar fi angajat un fizician fals.

“Referitor la informațiile apărute (...) despre doamna Violeta Naghiu, angajată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pe postul de fizician medical debutant, precizăm următoarele: Doamna Naghiu este angajată în instituția noastră din ianuarie 2018 urmare a promovării unui concurs organizat în conformitate cu prevederile HG nr. 286/2011. Angajata noastră este licențiată în Bioinginerie Medicală, profilul Medicină, specializarea Bioinstrumentație și Tehnici Medicale, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” Iași”, a informat Spitalul Județean Arad.

Citește și: SRI, REACȚIE în scandalul reducerilor bugetare: 'SRI a fost organizat pe model sovietic'

Reprezentanții unității medicale au mai precizat că “Bioingineria Medicală este o specializare a unei Facultăți de Medicină” și că în cadrul Spitalului Județean de Urgență Arad nu există Laborator de Radioterapie.

Opt falși fizicieni lucrează în spitalele din România, spune vicepreședintele pe Moldova al Colegiului Fizicienilor Medicali din România, Marin Bodale. Acesta susține că instituțiile abilitate au fost sesizate.

Vicepreședintele pe Moldova al Colegiului Fizicienilor Medicali din România, Marin Bodale, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că există opt fizicieni medicali falși care lucrează în spitale, majoritatea fiind în București, la spitale publice sau private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.