Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul 'fișei medicale' ia amploare - Telefonul bizar primit de șeful Asociației pentru Protecția Pacienților de la Darius Vâlcov

Inquam Photos / Octav Ganea
darius valcov

În plin scandal al dezvăluirii fișei medicale confidențiale a unui protestatar de către Darius Vâlcov, consiler al premierului Viorica Dăncilă, apar noi acuzații sensibile făcute la adresa oficialului.

Jurnaliștii de la Vice au stat de vorbă cu Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, care susține că, în urmă cu trei săptămâni, a primit un apel bizar de la Darius Vâlcov.

Fost șef CCR, atac virulent la adresa lui Iohannis: 'A comis un evident abuz de drept'

Barbu susține că Vâlcov i-ar fi cerut posibile date confidențiale și l-ar fi împroșcat cu reproșuri. Asta până și-a dat seama că asociația la care sunase nu este o instituție de stat.

„M-a sunat dintr-o eroare. Inițial, am crezut că mă caută pentru anumite probleme ale sistemului medical. Mă întreabă când îi trimit situația pe care o așteaptă de șase luni de la mine și oare nu vreau să apeleze el personal la cei de la #rezist. Am fost derutat. El a crezut că sună la o instituție pentru a obține probabil date confidențiale despre un pacient. Doar că nu sunt instituție”, mi-a spus Vasile Barbu.

Darius Vâlcov a publicat, duminică, fișa medicală a lui Sandu Matei, unul dintre liderii mișcării Rezist. Protestatarul a anunțat că l-a  dat în judecată pe Vâlcov, căruia vrea să-i ceară daune de 1 milion de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.