Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul gardurilor împotriva nevaccinaților din Kaufland: ISU a amendat un centru comercial

George Simion
kaufland

Centrul comercial Kaufland din municipiul Câmpina a fost amendat, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, după montarea unor separatoare mobile pentru a permite accesul persoanelor care nu deţin certificat verde doar în supermarket, nu şi în magazinele din galeria comercială.

Potrivit unui punct de vedere emis de ISU Prahova, instituţia s-a autosesizat după apariţia în spaţiul public a unor imagini şi comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în patru centre comerciale din municipiile Ploieşti şi Câmpina, fiind dispusă o acţiune de verificare.

"Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluţionate, iar cea de-a patra urmează să fie remediată în cursul zilei. În urma verificării au fost aplicate 3 avertismente şi o amendă de 2.500 lei", precizează sursa citată.

Amintim că gardurile separatoare de la intrarea şi interiorul unor supermarketuri din Târgovişte au fost înlăturate după ce primarul municipiului a dispus, miercuri, un control privind legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcţii, dar şi la regulile privind securitatea la incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.