Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Ghiţă-Kovesi: Replică din 'Grupul de la Cluj'

hotweek.ro
kovesi ghita

Deputatul PRU Sebastian Ghiţă insistă că a avut o relaţie de amiciţie cu Laura Codruţa Kovesi, în ciuda faptul că şefa DNA a negat acest lucru. Ghiţă spune că a cunoscut-o pe Kovesi prin intermediul aşa-numitului "Grup de la Cluj" din PSD şi i-a menţionat pe Ioan Rus, Vasile Dîncu şi Vasile Puşcaş. Acesta din urmă neagă informaţiile furnizate de Ghiţă.

Vasile Puşcaş, fost negociator şef al României la Uniunea Europeană în perioada Guvernului Năstase, neagă că ar fi intermediat relaţia Kovesi-Ghiţă. "Pe mine nu putea să mă menţioneze deloc. Nu-l cunosc pe domnul Ghiţă, iar pe doamna Kovesi o cunosc doar de la televizor. În niciun caz de numele Puşcaş nu se poate lega", a declarat Vasile Puşcaş pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Sebastian Ghiță: Kovesi venea la mine acasă și era și soția! Grupul de la Cluj mi-a făcut cunoștință

"Am cunoscut-o pe doamna Kovesi ca om de afaceri, în jurul domnilor Rus, Pușcaș, Dâncu, al grupului celor de la Cluj. Când a venit la mine acasă era și soția și avea o părere bună despre ea. Am camere de supraveghere peste tot. Și la vie, și acasă. Nu mai țin minte exact data când a fost la mine acasă. M-am întâlnit în tot felul de situații cu doamna Kovesi, au fost multe întâlniri", a declarat Sebastian Ghiță, marţi seara, la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.