Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul ia amploare în familia regală: Principesa Margareta va fi audiată de poliția elvețiană, după ce a depus plângere penală împotriva lui Nicolae

ziuaconstanta.ro
principesa margareta

Principesa Margareta urmează să fie audiată de Poliţia din Elveţia, informează România TV. Asta după ce Alteţa Sa Regală a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

Poliţia elveţiană va audia mai multe persoane, potrivit avocatului fostului principe Nicolae. În primul rând, va fi audiată Principesa Margareta, deoarece ea este cea care a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

Citește și: MM Stoica și fiica sa, implicați într-un scandal incredibil în club: 'Vă omor pe toți'! Dezvăluiri bombă ale martorilor

Audierile vor continua şi cu martori şi puţine persoane vătămate care se aflau în interiorul clădirii în momentul scandalului.

Nicolae este acuzat de Casa Regală de tentativă de violare de domiciliu după ce ar fi încercat să forteze intrarea în reşedinţa Majestăţii Sale.

Citește și: În plin scandal cu familia regală și criticat dur de mama sa, fostul principe Nicolae primește un nou 'atac': 'Dacă are intenții bune...'

Între timp apar informaţii contradictorii despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Ultimul comunicat al Casei Regale susţine că starea sa de sănătate este gravă şi un consilier al Majestăţii Sale spunea pentru presa străină că regele îşi trăieşte ultimele clipe, zile. Sunt însă şi voci care susţin că Majestatea Sa se simte mai bine, că este conştient şi comunică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.