Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL ia amploare la Iaşi - ACUZAŢII noi la adresa primarului: A bătut-o şi s-a muşamalizat

samson adina
Comportamentul primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita era binecunoscut la nivelul autorităţilor cu atribuţii în domeniu din judeţul Iaşi. Se anunţă dezvăluiri de senzaţie în curând.
Dovadă stă o întâmplare halucinantă acoperită de Poliţia Iaşi, de procurorii din Iaşi şi de funcţionarii de la 112 (STS), potrivit unor surse din Politia Iasi. STS neagă orice implicare în acest scandal.
Citește și: Ascensiunea fulminantă a iubitei lui Gheorghe Nichita
Surse demne de încredere din Poliţia Iaşi susţin pentru stiripesurse.ro că în noaptea de 12 spre 13 octombrie 2014 , Gheorghe Nichita după o ceartă prelungită şi acuzaţii de gelozie, a lovit-o cu sadism pe Adina Samson (amanta primarului şi şeful Serviciului Managementul Calitatii din Primăria Iaşi).

Fata a sunat la 112 cerând ajutorul Poliţiei. Un echipaj s-a deplasat şi conflictul a fost pe moment aplanat. Au urmat declaraţii la sediul Poliţiei care nu au dus la nici un rezultat.

Speriată Adina Samson a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Şi aici plângerea a fost tergiversată. Nu s-a lăsat şi a urmat o plângere la DNA dar nu la secţia teritorială, ci direct la DNA structura centrală.

"Fata a fost deşteaptă... pentru că dacă ar fi mers la DNA Iaşi Nichita ar fi aflat imediat", a spus sursa citată
.
Citeste si: RĂSTURNARE de situație în dosarul lui Gheorghe Nichita
"Sunt mai  mulţi agenţi şi procurori care au acoperit totul. Problema e că nici la această oră cei de la 112 nu au închis raportul plângerii din 12-13 octombrie anul trecut", a mai punctat sursa.

Dezvăluiri cu documente incendiare sunt aşteptate la începutul săptămânii viitoare.

STS: S-a respectat Metodologia

Ulterior publicării informațiilor de mai sus, STS a solicitat stiripesurse.ro publicarea urmatoarelor precizari:

"Operatoarea 112 a Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) a respectat intocmai Metodologia privind cooperarea agentiilor specializate de interventie in cazul urgentelor primite prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU) si
procedurile de lucru, transferand imediat apelul la Dispeceratul Politiei, asa cum reiese si din articol.

Potrivit procedurilor stabilite, de gestionarea cazului se ocupa agentia catre care apelul a fost directionat. Pentru corecta si completa documentare a colaboratorului Denisa Miron, facem precizarea ca, dupa indeplinirea acestei proceduri, nici operatoarea 112 a STS si nici institutia nu mai au vreo competenta in rezolvarea urgentei.

Daca semnatarul articolului s-ar fi informat de pe website-ul oficial www.112.ro, unde Metodologia este publica, sau printr-o solicitare la Purtatorul de cuvant al STS ar fi aflat despre toate acestea, fara a mai fi informat, in mod gresit, opinia publica prin
afirmatia "Dovadă stă o întâmplare halucinantă acoperită de ... de funcţionarii de la 112 (STS)".

In articol nu se mai spune si cum a fost acoperita, intamplarea amintita, de catre functionarii de la 112 (STS), si induce ideea imixtiunii institutiei noastre in gestionarea unui caz in care operatoarea si-a facut datoria potrivit normelor stabilite cand, de fapt, solutionarea intra in atributiile altor autoritati ale statului.

In cazul in care colaboratorul dvs. are dovezi pentru sustinerea afirmatiei sale, va rugam sa ni le comunicati pentru a face cercetarile cuvenite"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.