Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul morții jurnalistei de 32 de ani - Victor Ciutacu a răbufnit pe FB după ce a fost criticat: 'Controalele psihiatrice ar fi obligatorii la angajare'

Romania TV
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a răbufnit pe Facebook, după ce a fost criticat în Libertatea cu privire la dezbaterea pe care a avut-o în emisiunea pe care o moderează cu privire la moartea jurnalistei de 32 de ani.

"Ei promovează cu cinism scriiturile unei fete grav afectată psihic (6 internări la Obregia, trei cu forța, trei voluntare, trei tentative anterioare de suicid, toate făcute publice de ea), ei publică pe post de editorial delirul ei din salonul cu omeni cu discernământ îndoielnic (asta ca să fiu masurat în cuvinte), ei storc lacrimi de emoție cititorilor prezentându-și angajata ca pe un soi de bizarerie talentată, ei au uitat de ea în casă până a fost găsită fără suflare și tot ei ne acuză pe noi de derapaj. Într-o lume normală, unul din conducerea marelui trust elvețian de presă din România nu ar mai avea ce căuta în meseria asta! Iar controalele psihiatrice ar fi obligatorii la angajare…

Găsiâi în primul comentariu linkul cu pasajul din emisiunea de aseară și judecati voi", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Ce a postat Libertatea

„Oamenii ăia sunt tulburați psihic, că nu vreau să spun mai mult decât atât, produceau materiale de presă”, a spus realizatorul Victor Ciutacu, miercuri seara, în segmentul de emisiune dedicat morții ziaristei de 32 de ani, de la Libertatea. Ciutacu s-a referit și la un ziarist GSP, „cu niște internări avute”.

Libertatea a prezentat trtanscriptul emisiunii, fără a face alte comentarii, lăsând, spun ziariștii publicației, cititorii să tragă singuri concluziile.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.